Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. Wij raden aan om over te stappen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Gratis verzending en belasting.

Geleverd binnen 3-7 werkdagen.

14 dagen retour.

1 jaar garantie op alle e-bikes.

Customer Feedback in Sep 2022

December 20, 2022 GMike

Klantfeedback in september 2022

J.lloyd Feedback: Dus ik heb mijn G force T42 nu drie weken. Ik heb er ruim 375 mijl mee gereden. Mijn langste reis die ik ermee heb gemaakt was 41 mijl. Het beste advies dat ik voor deze fiets kan geven, is slijm in de banden doen. Ik had 2 lekke banden en in de eerste 50 mijl geen enkel probleem behalve lekke banden.  Dit ding is een beest in het zand op een strand. Beste fiets die ik ooit heb gehad.  5 sterren.

 

Evan M. Feedback: Net als velen van jullie heb ik mijn onderzoek gedaan, veel video's bekeken en uiteindelijk de trekker overgehaald op deze fiets. Zeer tevreden, tot nu toe. Ik heb dit op een woensdag besteld en de dinsdag daarop ontvangen. Alles was aanwezig en in goede staat. Het achterrek had een klein krasje, verder geen problemen. Ik heb 33 mijl op deze fiets gezeten en ik kan eerlijk zeggen dat deze fietsLees meer over de recensie waarin staat: Wat een geweldige fiets! Hij is alles wat ik ervan had gehoopt. Hij is snel, hij is stil, de koplamp is HEEL helder voor nachtelijk rijden (veel beter dan ik me had kunnen voorstellen), de remmen werken heel goed en het is echt zo leuk. Ik ben 45 en voel me als een tiener op een oude bmx-fiets die door mijn stad vliegt! Voor wat ik voor deze fiets heb betaald, kon ik niet gelukkiger zijn. Het loopt geweldig en geen problemen. Zeer stevig, ziet er erg cool uit en werkt geweldig. Dan lijkt de vertraging in het aanslaan van de motor waar sommige mensen over klagen bij achterwielmotoren mij erg responsief. Ik zou de vertraging een enigszins natuurlijk gevoel noemen, maar een sterkere jij. Ik weet zeker dat e-bikes met middenaandrijving nog beter en natuurlijker aanvoelen, maar voor mij voelt dit geweldig. Persoonlijk zou ik geen $ 1000+ meer betalen voor die functie. Ik vind het ook geweldig dat deze fiets heel gemakkelijk opvouwbaar is. Als ik dit vergelijk met andere fietsen van rond dezelfde prijs, denk ik dat de snelheid, de koplamp, het stille rij- en motorgeluid en de hydraulische remmen dit een zeer goede koop maken. De tijd zal het leren over de kwaliteit van deze fiets, maar hij voelt erg goed om te rijden en ik ben tot nu toe erg blij! Ik twijfelde tussen de Lectric XP 2.0, de Engwe EP-2 pro en deze. Erg blij met deze beslissing. Ik hoop dat dit iemand op het hek helpt.

 

Tanner H. Feedback: Deze fiets is een gamechanger voor mij geweest! Ik ben ermee begonnen te pendelen naar mijn werk, ongeveer 35 mijl heen en terug. Het is een redelijk vlakke rit, maar ik kan het allemaal op één lading doen met trapondersteuning. Ik heb ook met mijn kinderen rondgereisd. De stoel is groot genoeg voor mij en mijn partner, of voor mij en twee van onze kleinere kinderen.

Bovendien ziet het er geweldig uitLees meer over de recensie waarin staat: Superleuke fiets en geweldige batterijduur! Sommige, ik ben zo geworden veel complimenten alleen al over de esthetiek van de fiets!

De batterij (opgewaardeerde) is solide. Ik weet niet zeker of hij ooit de geadverteerde 80 mijl zou halen, tenzij je de hele tijd bergafwaarts ging haha, maar met trapondersteuning kom ik ongeveer 45-50 mijl op één lading, en puur gas geven is waarschijnlijk ongeveer 55 mijl.

De snelheden zijn geweldig, ik heb op een vlakke ondergrond ongeveer 52 km/uur gehaald met trapondersteuning en op een vlakke ondergrond ongeveer 43 km/uur op puur gas.

Over het algemeen heb ik ongeveer 150 km/uur gereden. mijlen op dit net in de eerste twee weken en heb er echt van genoten. Ik heb deze fiets al aan een paar vrienden aanbevolen en kan niet wachten om de G-Force van de grond te zien komen! Naar mijn mening is dit een van de beste waar voor je geld in de wereld van e-bikes met vette banden!

laat een reactie achter

Vorige Volgende
Terug naar Blog

Aanbevelen

G-FORCE T42 elektrische fiets met dikke banden

G-FORCE T42 elektrische fiets met dikke banden

€1.099,00

Nieuwer bericht

Klantfeedback in november 2022

Klantfeedback in augustus 2022