Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. Wij raden aan om over te stappen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Gratis verzending en belasting.

Geleverd binnen 3-7 werkdagen.

14 dagen retour.

1 jaar garantie op alle e-bikes.

Customer Feedback in Nov 2022

December 20, 2022 GMike

Klantfeedback in november 2022

H. Feedback van Verma: Ik schrijf deze e-mail over de beoordeling van een e-bike. Ik geniet er erg van. De acceleratie is goed en snel. Bouwkwaliteit is goed. Zitpositie is goed. Ik heb er al 50 kilometer mee afgelegd. Batterij is ook goed. Ik heb geen spijt van ebike. Draag altijd een helm.

electric bike

R. Miscardon Feedback: Ik kocht mijn T42-fiets in september nadat ik een idee had gekregen van een van mijn golfvrienden die een trapfiets en een fietskar probeerde te gebruiken om de golftas te dragen tijdens het spelen van een ronde van golfen. Hij stopte ermee nadat hij het een paar keer had geprobeerd. Het werd behoorlijk moeilijk om te trappen op ons heuvelachtige parcours.
Ik kocht mijn T42-fiets en monteerde hem met een aanhanger, en gebruik hem bijna elke dag om te golfen. Bijna elke keer als ik op de golfbaan ben, komen er andere golfers ernaar vragen en maken soms een foto van de opstelling. Ik geniet echt van het gebruik van mijn fietsopstelling en het vermogen van de motor is voldoende om met minimale inspanning van mijn kant het heuvelachtige deel van ons parcours te beklimmen.
Bijgevoegd zijn een paar foto's. Ik heb geprobeerd een videoclip toe te voegen, maar het bestand is te groot.

electric bike

Jon W. Feedback: Mijn GForce T42 arriveerde dinsdag op mijn 73e verjaardag, waardoor het mijn Super '73' ebike is! lol

Shwan D. Feedback: Mooie, koude en bewolkte rit van 30 mijl vandaag langs een baai en een rivier in de Pacific Northwest. Mix van wegen, grind- en onverharde paden. Ging door modder, plassen en een paar steile stukken. Toen ik thuiskwam, had ik nog 45% over op mijn 16ah-batterij.

laat een reactie achter

Vorige
Terug naar Blog

Aanbevelen

G-FORCE T42 elektrische fiets met dikke banden

G-FORCE T42 elektrische fiets met dikke banden

€1.099,00

Nieuwer bericht

Klantfeedback in september 2022

Klantfeedback in augustus 2022